Holstein Therme Bad Schwartau.

The Holstein Therme in Bad Schwartau was getting old. Especially the changing and shower area - the first and last impression a visitor gets of a swimming pool - required urgent reconstruction. The aim of the redesign was to welcome the visitor directly with an eye-catcher. A 15-meter-long glass wall was designed with a sea motif in digital print. Flush integrated into that glass wall security compartments are integrated. Because of the clever positioning they are directly in view of cashiers. Clear gaps in the form of shade in the area of barefoot passages set special accents. In the locker area the changing cubicle type EF-3 without feet is used. Consistently maintained in white, this forms a counterpoint to the glass walls.

Schäfer today

EF-3 LOOK&WAVE
Contact free opening
and closing

EF-3 LOOK&WAVE Contact free opening and closing More information

Room-high cubicles:
Maximum privacy

Room-high cubicles: Maximum privacy View products
Weiter Weiter

What can we do for you?

Arrange a counseling interview.




loading
Sent.

Write us.


loading
Sent.
Schäfer product world