Bauhaus Mannheim, group headquarters.

The Bauhaus home improvement chain has built a totoally new group headquarters at its Mannheim head office. Great attention was paid in the project to design and quality. Schäfer Trennwandsysteme fitted out all the WC areas with room-high glass sanitary cubicles type VITRUM ALTUS. A new challenge with a completely new structural design. The result is worth seeing.

Client: Bauhaus AG, Mannheim
Architect: APA Heidelberg www.a-p-a.biz

Schäfer today

EF-3 LOOK&WAVE
Contact free opening
and closing

EF-3 LOOK&WAVE Contact free opening and closing More information

Room-high cubicles:
Maximum privacy

Room-high cubicles: Maximum privacy View products
Weiter Weiter

What can we do for you?

Arrange a counseling interview.




loading
Sent.

Write us.


loading
Sent.
Schäfer product world